Політика конфіденційності Brave GK

Договір оферти / Публічний договір

Дана Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) діє відносно усієї інформації, отриманій про Користувача інтернет-магазином "bravegk.com.ua" під час використання сайту інтернет-магазину, який розташований на доменному імені bravegk.com.ua.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТЬ

1.1. У даній Політиці конфіденційності використовуються наступні поняття:

1.1.1. "Персональні дані" - будь-яка інформація, яка прямо або побічно відноситься до визначеної або визначуваної фізичної особи (суб'єкта персональних даних).

1.1.2. "Адміністрація сайту інтернет-магазину (далі - Адміністрація сайту) " - співробітники, що мають повноваження на управління сайтом, діють від імені ФОП ХУДЖАМОВ РУСТАМ МАХМУДКУЛОВИЧ, организовуют і (чи) здійснюють обробку персональних даних, визначають цілі обробки персональних даних, а також склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

1.1.3. "Конфіденційність персональних даних" - обов'язкове для дотримання Оператором або що іншим, що отримав доступ до персональної інформації особою, вимога не допускати їх поширення без обов'язкової згоди суб'єкта персональних даних або наявність законної підстави.

1.1.4. "Обробка персональних даних" - будь-яка операція (дія) чи їх сукупність, здійснюваних з використанням засобів автоматизації або без них з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, уточнення, зберігання, накопичення (оновлення, зміну), витягання, передачу, використання (поширення, надання, доступ), знеособлення, видалення, блокування, а також знищення персональних даних.

1.1.5. "Користувач сайту інтернет-магазину (далі Користувач)" - особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет, а також використання Сайту інтернет-магазину.

1.1.6. "IP-адреса" - унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, створена на основі протоколу IP.

1.1.7. "Cookies" - невеликий фрагмент даних, які були відправлені веб-сервером, зберігаються на комп'ютері користувача, а також що пересилаються веб-клієнтом або веб-браузером веб-серверу в HTTP- запиті при відкритті сторінки певного сайту.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Використання сайту інтернет-магазину Користувачем означає його згоду з цією Політикою конфіденційності, а також умовами обробки персональних даних Користувача.

2.2. У разі незгоди з вказаними умовами Політики конфіденційності використання сайту інтернет-магазину має бути припинене користувачем.

2.3. Адміністрація сайту не контролює достовірність персональних даних, які Користувач надає сайту інтернет-магазину.

2.4. Ця Політика конфіденційності застосовується виключно до сайту інтернет-магазину bravegk.com.ua. Також, інтернет-магазин не несе відповідальності і не контролює сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти через посилання, розміщені на сайті Інтернет-магазину.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Ця Політика конфіденційності закріплює зобов'язання Адміністрації Сайту інтернет-магазину по нерозголошуванню і дотриманню правил захисту конфіденційності персональних даних, за запитом наданих Користувачем Адміністрації Сайту під час реєстрації на Сайті інтернет-магазину, а також при оформленні замовлення для купівлі Товару.

3.2. Персональні дані, доступні для обробки за умовами Політики конфіденційності, надаються Користувачем за допомогою заповнення форми реєстрації на Сайті інтернет-магазину і включають наступні дані:

3.2.1. Прізвище, ім'я, по батькові Користувача;

3.2.2. Контактні дані Користувача;

3.2.3. Електронну адресу (e - mail);

3.2.4. Адреса для доставки Товару;

3.2.5. Адреса проживання Користувача;

3.3. Захист поширюється на Дані, які передаються автоматично в процесі перегляду рекламних блоків, а також при відвідуванні сторінок, на які встановлений статистичний скрипт системи ("піксель"):

∙ інформація з cookies;

∙ IP адреса;

∙ інформація про браузер (програму, яка надає доступ до показу реклами);

∙ час доступу;

∙ адреса сторінки, на якій локалізований рекламний блок;

∙ реферер (адреса попередньої сторінки).

3.3.1. Вимкнення файлів cookies може стати причиною відсутності доступу до деяких частин сайту інтернет-магазину, які вимагають авторизації.

3.3.2. Інтернет-магазин проводить збір статистики IP- адрес усіх Користувачів, щоб використати цю інформацію з метою обчислення і вирішення технічних проблем, для контролю законності фінансових платежів.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація не вказана вище (історія покупок, дані браузеру і операційної системи і т.д.) підлягає обов'язковому зберіганню і нерозповсюдженню, за виключенням передбачених в п.п. 5.2. і 5.3. випадків даної Політики конфіденційності.

4. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Адміністрація сайту може використати Персональні дані Користувача сайту з метою:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, який зареєстрований на сайті Інтернет-магазину, оформлення замовлення, а також укладення Договори купівлі-продажу товару дистанційним способом з bravegk.com.ua.

4.1.2. Надання доступу Користувачу до персоналізованих ресурів Сайту інтернет-магазину.

4.1.3. Зворотного зв'язку з Користувачем, який включає повідомлення, запити, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.

4.1.4. Підтвердження достовірності і законності Персональних даних які надає Користувач.

4.1.5. Визначення місця розташування Користувача для додаткової безпеки, а також відвертання шахрайства.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, коли Користувач надав згоду на її створення.

4.1.7. Повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан зробленого Замовлення.

4.1.8. Отримання і обробки платежів, підтвердження податків або податкових пільг, спростування платежу, визначення права на отримання кредитної лінії Користувачем.

4.1.9. Надання Користувачеві необхідної клієнтської і технічної підтримки у разі виникнення проблем пов'язаних з використанням Сайту інтернет-магазину.

4.1.10. Надання Користувачеві новин про продукцію, спеціальні пропозиції, інформацію про ціни розсилки новин і інші відомості від імені інтернет-магазину або від імені партнерів інтернет-магазину у разі згоди Користувача.

4.1.11. Проведення рекламної діяльності із згоди Користувача.

4.1.12. Надання доступу Користувачеві до сайтів або сервісів партнерів інтернет-магазину для отримання товарів оновлень і послуг.

5. ТЕРМІНИ І СПОСОБИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження термінами, будь-яким доступним законним способом, а також в інформаційних системах з використанням методів автоматизації або без їх використання.

5.2. Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, а саме, службам доставки, службам поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, тільки в цілях виконання замовлення Користувача зробленого на Сайті інтернет-магазину "bravegk.com.ua" тільки з його згоди, включаючи доставку Товару.

5.3. Персональні дані Користувача можуть передаватися уповноваженим органам влади України виключно в підставах і в порядку, які встановлені законодавством України.

5.4. У разі втрати або розголошування персональних даних Адміністрація сайту повідомляє Користувача про їх розголошування чи втрату.

5.5. Адміністрація сайту гарантує потрібні організаційні і технічні заходи безпеки персональної інформації Користувача від незаконного або випадкового доступу знищення, зміни, копіювання, блокування поширення, а також від інших незаконних дій третіх осіб.

5.6. Адміністрація сайту разом з Користувачем робить всі необхідні заходи для відвертання збитків, а також інших можливих негативних наслідків, викликаних втратою або розголошуванням персональних даних.

6. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

6.1. Користувач погоджується:

6.1.1. Надавати інформацію і персональні дані необхідні для користування Сайтом інтернет-магазину.

6.1.2. Оновлювати, доповнювати надану інформацію і персональні дані у разі зміни вказаної інформації.

6.2. Адміністрація сайту погоджується:

6.2.1. Використати отриману інформацію тільки для цілей, вказаних в п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Гарантувати надійне зберігання конфіденційної інформації і не розголошувати її без попереднього письмового дозволу з боку Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін публікацію, або розголошування будь-якими можливими способами передачі персональних даних Користувача, за винятком п.п.

5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.

6.2.3. Вживати всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки персональних даних Користувача згідно порядку, який використовується для захисту інформації в існуючому діловому обороті.

6.2.4. Вчинити блокування персональних даних, які відносяться до певного Користувача, з моменту звернення Користувача або його законного представника, уповноваженого органу по захисту персональних даних в період перевірки, у разі виявлення недостовірності персональних даних чи незаконних дій.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1 У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту bravegk.com.ua не несе відповідальності, коли

ця конфіденційна інформація:

7.1.1. Стала публічною до її втрати або розголошення.

7.1.2. Була надана третьою стороною до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

7.1.3. Була розголошена за згодою Користувача.

8. ДОДАТКОВІ УМОВИ

8.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності без необхідності згоди Користувача.

8.2. Нова Політика конфіденційності набуває чинності з моменту публікації на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачене новою Політикою конфіденційності.

8.3. Усі питання і пропозиції по даній Політиці конфіденційності слід направляти на вказану електронну адресу go@bravegk.com.ua

9. Державна реєстрація бази персональних даних

9.1. Державна реєстрація баз персональних даних проводиться відповідно до статті 9 Закону України "Про захист персональних даних".

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.

10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

Термін дії договору

11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

Звертаємо вашу увагу, що інтернет-магазин «Brave GK Equipment» на офіційному інтернет-сайті https://bravegk.com.ua, має право, відповідно до законодавства України, надавати право користування інтернет платформою ФОП і юридичним особам для реалізації товару.